Welkom op het forum van de Vereniging Woekerpolis.nl! Om van alle functies gebruik te kunnen maken kun je Inloggen of Registreren.

Mededeling

Icon
Error

Amanda Offline
#1 Gepost : vrijdag 30 november 2012 11:15:10(UTC)
Amanda

Rang: Newbie

Groep: Registered, Administrators
Lid sinds: 12-11-2012(UTC)
Berichten: 4
Netherlands

Vereniging Woekerpolis.nl hanteert een aantal gebruikersvoorwaarden en gedragsregels op het forum. Als geregistreerd gebruiker / bezoeker van het ‘Vereniging Woekerpolis.nl forum’ gaat u akkoord met de volgende gebruikersvoorwaarden en gedragsregels.

Gebruikersvoorwaarden
De vereniging behoudt het recht om deze gedragsregels en gebruikersvoorwaarden op elke moment te wijzigen. Waar mogelijk houdt de vereniging u op de hoogte van deze wijzigingen, echter is het aan te raden zelf de voorwaarden hierop te controleren.

Als geregistreerd gebruiker staat u toe dat onze database de door u opgegeven informatie, elk bericht en uw IP-adres bij registratie opslaat. Deze informatie is vertrouwelijk en geven wij in beginsel niet zonder uw toestemming aan derden door. Enkel wanneer politie of justitie hierom vraagt, de rechter het beveelt of als er duidelijk sprake is van onrechtmatig gedrag op het forum. Indien uw gegevens openbaar worden door een forumhack is Vereniging Woekerpolis.nl niet aansprakelijk.

Dit forum is bedoeld voor consumenten die willen discussiëren over onderwerpen omtrent woekerpolissen. De forumgebruiker is en blijft altijd zelf verantwoordelijk voor de berichten die hij/zij op het forum plaatst. Vereniging Woekerpolis.nl behoudt het recht om gebruikers te waarschuwen en tijdelijk of definitief hun toegang tot het forum te blokkeren naar eigen interpretatie en goeddunken. Dit door middel van een IP-blokkade, bijdragen in te korten, te censureren, te anonimiseren en/of te verwijderen.

Gedragsregels
Om dit forum beschaafd, informatief en interessant te houden, zijn deze gedragsregels opgesteld. Iedere gebruiker van dit forum dient zich hieraan te houden. Bij ernstige overtredingen van de gedragsregels kunnen gegevens van gebruikers op verzoek aan Justitie en (in uitzonderlijke gevallen) andere derden worden verstrekt.

Identiteit
• Het gebruik van andermans identiteit is niet toegestaan.
• Het gebruik van meer dan één gebruikersnaam is niet toegestaan.
• Gebruikers van het forum dienen 16 jaar of ouder te zijn.
• Het is niet toegestaan gebruik te maken van proxy's en tijdelijke e-mailadressen (zogenaamde tempmail).

Bijdragen
• Gebruikers respecteren anderen door geen scheld- of vloekwoorden en nodeloos kwetsende tekst(en) te gebruiken.
• Agressieve, bedreigende, vulgaire, obscene, racistische, misleidende of anderszins ongepaste bijdragen zijn niet toegestaan.
• Het is niet toegestaan om persoonlijke informatie (zoals volledige namen, telefoonnummers, e-mailadressen en privé-adressen) van anderen te vermelden.
• Het is niet toegestaan advertenties te plaatsen of (non-)commerciële bedrijven te promoten. Ook niet door het gebruik van hyperlinks naar websites.
• Het is niet toegestaan verwijzingen te plaatsen naar websites, die de wettelijke grenzen en/of de grenzen van fatsoen overschrijden.
• Het overdreven gebruik van meerdere hoofdletters (het zogenoemde 'schreeuwen') is niet toegestaan. Dit geldt ook voor het overdreven gebruik van vet, cursief en smileys.
• Gebruikers mogen alleen bijdragen plaatsen, waarvan zij de (auteurs)rechten hebben of voor welke zij toestemming hebben om deze bijdragen elektronisch openbaar te maken en te verveelvoudigen.
• Alvorens een nieuw topic te starten, dienen gebruikers te controleren of er al soortgelijke topics op het forum staan.
• Het is niet toegestaan te chatten op het forum.
• Het is niet toegestaan om foto's (of andere beelden) van anderen en/of bedrijven te plaatsen.
• Gebruikers zullen zich in een discussie beperken tot het onderwerp.
• Het is niet toegestaan bijdragen of topics te plaatsen die niets met woekerpolissen te maken hebben.

Bewerkt door de gebruiker dinsdag 1 april 2014 9:03:18(UTC)  | Reden: Niet aangegeven

Gebruikers die dit onderwerp bekijken
Guest
Spring naar forum  
Je kunt hier geen nieuwe berichten plaatsen.
Je kunt hier niet antwoorden op berichten.
Je kunt hier geen eigen berichten verwijderen.
Je kunt hier geen eigen berichten bewerken.
Je kunt hier geen Polls creëren.
Je kunt hier niet stemmen op Polls.